marți, 22 mai 2012

OnlineShopping - SmilingShoes

SmilingShoes este un magazin de pantofi romanești cu totul special, iar denumirea magazinului este perfect pentru ceea ce reprezintă.


Știu despre SmilingShoes de minim 4 ani în principal din blogospera românească și din presa online.
Ce găsești aici? Pantofi, sandale, cizme și accesoriile potrivite pentru acestea - ce iți trebuie mai mult să zâmbești?

Pantofii sunt 100% handmade, creații ale surorilor Luiza și Corina Naduh, pe care o sa puteți sa le vedeți în fotoshoting-urile pentru pantofi.
Ce e deosebit la acești pantofi este că pot fi personalizați conform preferințelor tale, cu tipul de piele dorit, materialul preferat și chiar și modelul tocului. Toate astea într-un preț rezonabil - pantofii din imagine sunt 350RON(78EUR).

Calitatea materialelor și execuția este ireproșabila, iar tu vei fi sigură că nu vei vedea perechea ta de încălțăminte la altcineva, singură problemă o să fie să poți să te decizi asupra unui model.

Dacă nu ești convinsă asupra mărimilor, asupra înălțimii tocului sau modelului pe care vrei să îl comanzi, nu trebuie decât să trimiti un email către SmilingShoes și vei primi toate detaliile, inclusiv poze detaliate ale tipurilor de piele sau sfaturi legate despre modelul ales și combinația de culori pe care vrei sa o alegi.

După ce vei plasa comanda, vei primi atât un email cât și un telefon în care iți va fi confirmată comandă, precum și o data estimativă a livrării către tine - în general ar trebui să dureze aproximativ 1 săptămână. Livrarea este facută prin FanCurier,
Dacă mergi pe varianta stock sau outlet, atunci timpul de livrare o sa fie mai mic, dar eu te sfătuiesc să încerci :)

Colecțiile speciale și My Wedding Boutique sunt încă două locuri pline de surprize în acest magazin. 

Retururi: așa cum e de așteptat pentru un magazin online care se respectă, returul comenzii a mers fără probleme, iar banii au fost livrați în contul indicat de mine in interval de 3 zile.

Vă recomand tocurile, pentru că sunt feminine, dar și balerinii pentru ca sunt comozi, practici si perfecți pentru zile aglomerate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu