duminică, 13 mai 2012

Restaurant - Violeta's Vintage Kitchen


Lucrez în centru la Universitate, într-o companie multinationala (nu in finanțe :) ) și pauza de prânz înseamnă 1h pe zi. Variante ar fi multe în zonă, dar acum mă voi opri la restaurantul meu favorit: Violeta's Vintage Kitchen.

Zilnic există un meniu diferit pentru prânz și cină de unde poți să iți alegi din 2 feluri de ciorba(una vegetariana și una cu carne), în general 3 tipuri de fel principal - aici nu este o regulă, dar găsești un pește, un fel cu carne (vită, curcan sau pui) și un fel vegetarian.
De asemenea ai de ales din mai multe feluri de salate si dulciuri, iar de băut poți să optezi pentru un fresh, o limonada sau un vin - pentru care obții reducere la masa de prânz.

Recomandăm consumul unui pahar cu vin bun la o masă bună, chiar dacă, după masă, te-ntorci la muncă. Un pahar cu vin nu te îmbată; vinul nu-i alcool tare, ci hrană sănătoasă şi plăcere.

Sună bine, nu?

Site-ul este updatat zilnic si poți să decizi înainte ce vrei să mănânci.

Ceea ce apreciez cel mai mult la Violeta este diversitatea meniului și inventivitatea de care da dovadă.
Aici am mâncat pateu făcut în casă cu ficat de rață, ardei umpluți cu carne de vită, orez și nuci, păstrav cu nuci si pesmet cu mămăligă cu usturoi verde, ciorbele sunt mereu delicioase și naturale, iar dacă ar fi ceva ce mi-aș dori să mănânc zilnic ar fi înghețata de vanilie cu sare de mare si ulei de măsline!! Lista poate continua...

Servirea este prietenoasă și rapidă, locația este mică, intimă și găsești în spate și o mică terasa într-o curte interioară, care vara este foarte răcoroasa.

Prețurile sunt destul de piperate, o masa pentru 1 persoana fară băutură este între 30 RON - 45 RON, depinde cât de carnivor ești :)

Eu vă recomand să gustați mâncare făcută bine, natural și cu dragoste și atenție la detalii.
Poftă Bună!

Str. Batişte, nr. 23 (colţ cu J.L.Calderon)
Sector 2, 020934
Bucureşti
www.violetas.ro


View Strada Jean Luis Calderon in a larger map

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu