joi, 21 iunie 2012

Evenimentele saptamanii

Molecule F turns 2 years old - Anniversary Party
Data: Joi 21 Iunie 2012
Program: incepand cu ora 20.00
Locatia: Gaia Boutique Club


Starting from scratch, we cherished values instead of settling for less, we supported talent to triumph over indifference. We'll keep the wisdom always in our pocket, but don't expect anything less than pure dedication when it comes to fashion. 


Thursday it's time for celebration! On 21st of June at Gaia Summer (Tarmului Street, No 19) we'll share the joy of reaching for fulfillment, with our talented designers, loyal partners, fellow media spokespeople and closest friends. 




NEW Designer POP-UP STORE
Data: 23 Iunie 2012
Locatia: Joie de Vivre – Salon du The


Sambata, 23 iunie, intre orele 12:00-19:00, la Joie de Vivre – Salon du The, se deschide un fabulos pop-up store in cadrul caruia pot fi admirate si achizitionate ultimele colectii de primavara/vara semnate Laura Lazar ~ Smiling Shoes~ Carla Szabo.


Deschis numai pentru o zi, pop-up store-ul are scopul de a prezenta clientilor si potentialilor clienti ultimele item-uri realizate pentru acest sezon, de a stabili comenzi si precomenzi si de a aduce in exclusivitate cateva dintre cele mai noi item-uri realizate de catre cei trei designeri.
Plasate intr-un spatiu chic si primitor, la Joie de Vivre, in centrul zonei Cotroceni, intr-un salon de ceai si mini-cuisine si o terasa fabuloasa, cele trei colectii isi asteapta vizitatoarele cu cele mai hot piese ale sezonului.


IHEART la Femei pe Matasari #2
Data 22-24 Iunie 2012
Locatia: str. Matasari, Bucuresti


Între 22 și 24 iunie spiritul cultural urban se mută pe strada Mătăsari. Dornic de senzații tari și pasiuni pe măsură – muzică, teatru, modă, film, fotografie sau dans – el își face calea la Femei pe Mătăsari#2, un festival care aduce sub lumina reflectoarelor universul feminin în cele mai diverse forme de manifestare artistică.


Noaptea Institutelor Culturale 2012
Data: Vineri 22 Iunie 2012
Detalii aici

Noaptea Institutelor Culturale, unul din cele mai populare evenimente culturale bucureştene, ajunge pe 22 iunie 2012 la cea de-a șasea ediţie. Din 2007 sărbătorim, la sfârșitul lunii iunie, institutele culturale de la Bucureşti, care îşi deschid porţile şi mai larg decât o fac de obicei, îndemnând publicul iubitor de cultură la o noapte albă, plină de evenimente atent ticluite şi surprize. Începând din 2009, Noaptea Institutelor Culturale se derulează sub egida EUNIC.

Iris 35 de ani
Data: 22 Iunie 2012
Locatia: Piata Constitutiei Bucuresti
Bilete aici

Eu am fost la Iris 25 de ani acum 10 ani pe ideea ca "sigur nu-i mai prind".
Acum las pe altii mai tineri si mai dornici de rockareala.

Acest weekend plec la mare si abia astept!!!

5 comentarii:

  1. Am deja bilete la iris 35! ...imi face cu ochiul designer pop-up store-ul....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne spui cum a fost daca te duci! Eu o sa fiu pe plaja! :)

      Ștergere
    2. ...n-am ajuns! lenea si caldura m-au doborat!

      Ștergere
    3. De inteles :)
      O sa mai fie, mai ales ca acum s-a racorit, sa vedem ce apare pentru weekendul asta :)

      Ștergere
  2. Thank you for your message! I appreciate it! :)

    RăspundețiȘtergere