miercuri, 20 iunie 2012

Online Shopping - Fire de Murg

Nu sunt un mare fan produse "hand made", mereu ma gandesc la inelele din fimo, cerceii din margele kitsch-oase,  prea scumpe si care arata ieftin - ce contradictie, nu?

Fire de Murg in schimb mi-au placut foarte mult prin culorile alese si cat de moderne sunt aceste coliere statement, asa ca m-am decis sa imi iau si eu.

Am descoperit aceste bijuterii in unul din targurile de fashion, am luat contactele de la fete si dupa ce le-am gasit pe Facebook, adevarata experienta de shopping a inceput.
Pe pagina lor am gasit poze cu diverse modele, mi-am ales o combinatie de culori, le-am trimis un mesaj si o data ce a fost gata, ne-am intalnit sa imi dea colierul.


Cele doua fete din spatele brandului sunt defapt studente la Arhitectura si intr-o pauza intre examene, si-au facut timp sa ne intalnim la Universitate. Cateva zile mai tarziu, ma vedeati pe mine defiland mandra cu noua achizitie si al meu sot uitandu-se la mine cu ochi mirati. Eh... men and fashion...

Pretul colierului pentru mine a fost de 50 RON si poate fi facut in orice culori sau combinatii. Eu am ales culorile care predomina in garderoba mea de vara, sa mearga cu toate si totusi sa fie elementul cheie pentru o tinuta.

Happy shopping everyone!

2 comentarii:

  1. Sunt interesante! Dar am o intrebare: cele care contin fire textile se pot spala? Pentru ca daca sunt purtate direct pe piele, vara ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am de gand sa le port pe sub gulerele camasilor sau ale rochiilor - l-am cerut putin mai lung exact in sensul asta.
      Din ce am inteles de la fete, da, poti sa le pui in contact cu apa cu conditia sa le usuci repede.

      Ștergere