duminică, 10 iunie 2012

OnlineShopping - dEpurtat.ro


Pentru prima dată și sper și ultima dată, voi scrie despre un magazin online al cărui client nu am fost: dEpurtat.ro.

Aleg totuși să scriu despre el pentru că am descoperit magazinul și pentru că m-a surprins prin prețurile extrem de mici ale produselor și prin designul lor.
dEpurtat.ro este un magazin de accesorii: încălțăminte, portofele, pantofi și curele.

Când am intrat prima dată pe site, m-am gândit că nu se poate să fie produsele atât de ieftine și cu siguranța e ceva dubios, așa ca am decis să nu cumpăr online, ci să merg la showroomul lor(detalii aici), să probez, să testez, să văd.

Și da, am fost acolo și am plecat cu o geantă portocalie (categoria genți) pe care o ador si un portofel extrem de practic, totul in jur de 120RON .

Pantofii s-au dovedit a fi prea înalți pentru mine - toți au peste 10cm, majoritatea fiind de 15cm.
Totuși admir cât de colorați sunt pantofii și cât ce design au. Stockul se epuizează repede și aduc modele noi  și interesante mereu.

Câteva din preferatele mele din categoria platforme:

Platforme Gaga - pretul 129RON
Mother monster would be proud <3

Platfome Bexy - 129RON

Platforme EME - 119 RON


Sandale Malgo - 99RON

Exista si sandale cu toc joc, al cărui preț este mult mai mic decât mă pot aștepta, iata o pereche draguță:

Sandale pret 59 RON
Detaliile despre livrare, nu vi le pot spune pentru că nu l-am folosit, dar pot să spun ca vă oferă posibilitatea de a schimba produsele gratuit dacă măsura nu e potrivită - detalii aici.
Dacă în schimb nu îți plac produsele și vrei să le returnezi, poți să faci asta în 10 zile și vei primi banii înapoi.

Nu cred că v-am convins să încerați magazinul online, dar poate prin poze și prin povestea experienței mele, v-am convins să vizitați magazinul din Crangași.

Happy Shopping Everyone!

10 comentarii:

  1. Sunt dragute cele Gucci inspired, insa am rezerve privitor la cum arata in realitate ... Am luat o teapa de proportii de vreo 90 E pe Romwe, cu 2 genti din musama si de atunci mi s-a intors .... Uite un site aici http://www.idealboutique.ro/products/noi unde au posete din piele naturala facute habar-nu-am-unde, inspirate din colectii ale unor mari designeri ... Imi face cu "clapeta" aceasta http://www.idealboutique.ro/product/114/LELIA pe culoarea cafe-au- latte. Ma mai gindesc, ca deja mi-am depasit cu muuuult bugetul alocat pentru tzolofenii ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci de sugestie o sa ii fac un test si acestui site :)

      Ștergere
  2. Nu e cazul pe www.depurtat.ro sa luati teapa. In cazul in care nu sunteti multumita de produs il puteti returna in termen de 10 zile si veti primi banii inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  3. ei nu iei teapa - fix teapa iei - am facut comanda pentru o pereche de cizme, mi-au trimis altele mai ieftine, si mi-au cerut banii pentru cele comandate de mine (mai scumpe). Dupa ce le-am spus ca au gresit (nu ca s-ar fi obosit sa isi ceara scuze pentru incurcatura), mi-au trimis alte cizme, la acelasi pret cu cele comandate de mine, insa diferite de cele comandate de mine...
    Am sunat si telefonl domnisoarei care se ocupa de mine era inchis. Pe mail nu mi-au raspuns desi le-am dat 2 mailuri. Acum invoca ca nu mai au marimea pe stoc...Pai normal ca s-o fi dat dupa ce timp de o saptamana mi-au tot livrat altceva decat ce comandasem eu....
    Pe scurt nu vi-i recomand decat daca vreti multa multa bataie de cap...sunt absolut incompetenti si neprofesionisti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult ca ne-ai povestit experiența ta! Va conta mult pentru celelalte persoane care se gândesc sa comande de la acest magazin...
      Sper sa se rezolve in final ok pentru tine - in sensul sa iti primești banii înapoi sau măcar o pereche de cizme potrivite!
      Kisses!

      Ștergere
  4. Corina, daca vrei sa iti cumperi pantofi online eu iti recomand www.superpantofi.ro. Au modele dragute, iar fetele sunt tare amabile. Mie mi-au schimbat o pereche de pantofi care nu mi se potriveau. Am fost surprinsa ca mi-au raspuns din prima la telefon si nici nu a trebuit sa ma cert cu ei asa cum ma asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu amluat teapa de la ei - am facut o comanda de maimulteproduse, iar la primirea coletlui fiind destul de voluminos nu mi-am putut da seama daca este si complet. Nu era! Desi am platit toata suma, unul din produse, cel mai scump, lipsea. Desi le-am dat mailuri, desi am vorbit la telefon si mi-au spus de fiecara data ca voi primi produsul "a doua zi", au fost de o neseriozitate maxima si nu mi l-au trimis nici la 2 saptamani de atunci, si nici rambursul sumei. Aveti grija cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  6. (imi cer scuze pentru greselile de tastare - scriu de la un computer mai batraior cu tastele blocate si nu am mai verificat)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar au produse frumoase si la preturi cel putin acceptabile cei de la depurtat. Mi-am facut ceva provizii de balerini si sandale vara asta de la ei ;))

    RăspundețiȘtergere