sâmbătă, 9 iunie 2012

OnlineShopping - Miniprix.ro

MiniPrix.ro este magazinul pe care cu totii il stim ca un magazin ieftin unde gasesti produse din outleturi sau din lichidarile de stock-uri ale magazinelor mari.

In magazinul acesta poti gasi adevarate bargain-uri din materiale bune, produse pentru marci renumite ca Zara, Mango, VeroModa, Burberry, Naf-Naf, etc.

Personal n-am fost niciodata adepta magazinului din cauza ca nu am rabdare sa caut in mormanele de haine - ca sa gasesti un produs bun, trebuie sa ai noroc si nervi de fier.

Lucrurile s-au schimbat cand am descoperit magazinul online.

Designul site-ului: simplu si foarte intuitiv. Categoriile sunt usor de gasit si intotdeauna produsele sunt incadrate corect. Trebuie sa iti creezi un cont inainte de a adauga in cos orice produs.

Prezentarea produselor: e un capitol la care nu exceleaza site-ul. Pozele sunt destul de neclare, maxim 2 poze pe produs, majoritatea au doar 1 poza si aceea nu este dedicata (exemplu: un outfit pentru fusta si bluza, poza este folosita pentru ambele produse).

Descrierea produselor: daca pozele nu prea ajuta, in schimb descrierea produsului, te ajuta - pentru orice rochie ai detalii despre lungime, inaltime, bust, lungime maneca si materialul din care este facuta. O sa gasesti foarte multe produse bumbac 100% sau combinatii de bumbac cu in - perfecte pentru vara aceasta.

Preturi: nu cred ca exista un magazin care sa concureze la preturi cu MiniPrix.

Ca exemple:
Pantalonii doar 21Ron (8$, 5EURO)
Bumbac 80% In 20%,
Rochia este din Jeans
Bumbac 100% la doar 49 RON(15$, 12EURO)
Crazy, right?

Pantofi barbati: este o categorie care mi-a atras atentia prin pret, calitate si design. Pentru barbatii moderni, care stiu sa investeasca banii inteligent in imagine, iata 2 exemple care trebuie luate in seama:
Pantofi la doar 110RON
Piele interior exterior
Pantofi barbati la 98 RON
Piele interior exterior


Costul livrarii: gratuit peste 100 RON, sub aceasta suma plata de 15 RON.

Plata online: nu se poate plati cu cardul. Se poate plati doar prin ordin de plata sau ramburs la livrare.

Livrare: Vei primi 1 email pentru confirmarea plasarii comenzii, urmat in maxim 2 zile de un email pentru confirmarea produselor, apoi un ultim email cu datele de expediere a produselor. A doua zi vei primi un telefon (foaaarte de dimineata 8.00 AM) de la curier care iti va cere un interval orar pentru livrare. Toata procedura dureaza intre 3 zile si 5 zile - depinde daca in lista de produse ai adaugat un "produs partener".

Retur produse: detalii despre procedura gasiti aici. Atentie la termenul limita si la conditiile in care returnati produsele: acestea trebuie sa fie in exact cum au fost primite, fara sa fie purtate.
Ca o surpriza din partea MiniPrix:
In perioada 28.09.2011 - 30.06.2012 , miniPRIX iti ofera posibilitatatea de a returna in mod GRATUIT,  prin intermediul firmelor de curierat Otto Curier (021-9335) si Cargus (021-9330 // 021-9282) .

Happy Shopping Everyone!!!


2 comentarii:

  1. Privitor la descrierea produsului, am observat ca marimea careia i se dau dimensiunile este marimea purtata de "manechin" (care pare o persoana ce poarta un 36-38).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate sunt dimensiunile pentru acea marime, nu pentru toate.
      Eu am descoperit ca mi se potriveste dimensiunea purtata de "manechin", dar probabil este o problema pentru marimi mai mari gen 42 sau chiar 46.
      Merci de atentionare :)

      Ștergere