joi, 28 iunie 2012

Shopping Online - TinaR.ro

TinaR este una din firmele romanesti veterane care a reusit sa se relanseze cu un design nou tineresc, modern si mai ales colorat.

Acum 2 ani puteam TinaR in aceeasi categorie cu House of Art, care acum este in pragul falimentului, desi poti gasi acolo produse de marochinarie facute in Romania de calitate foarte buna la preturi de nimic.

TinaR este departe de aceasta situatie, iar magazinul online a ajutat extrem de mult atat imaginea cat si mesajul pe care il trimite: suntem la moda si cool. Intotdeauna am respectat, sustinut si apreciat produsele "Made in Romania".
Mai mult, si-au ales un stilist vestimentar care scrie pe "Sfatul Stilistului" si nu oricine, ci chiar Irina Markovits al carui blog am spus deja ca il urmaresc StyleDiary.ro. Articolele de acolo sunt adevarate surse de inspiratie cu produse pentru orice buget.

Designul site-ului: categoriile sunt clare, gasesti repede o sectiune care te intereaseaza, dar nu si produsele noi adaugate (cred ca ar trebui adaugata "Produse noi"). O data ajuns in o categorie, poti sa filtrezi dupa pret, culoare si o alta subcategorie (gen fuste scurte/lungi).


Livrarea: gratuita pentru comenzi peste 149RON

Prezentarea produselor: produsele prezinta in general 2 poze - una pe model si una cu produsul despachetat, ceea ce nu ajuta prea mult la a crea o idee cat mai clara despre produs.

Bonus: sectiunea Reduceri - in general sunt adaugate foarte repede produsele la reduceri, iar preturile sunt sensibil mai mici decat in mod normal. Mai mult, daca esti fan paginii lor de Facebook , primesti promotii speciale in zilele de weekend :)

Retur: n-am avut nici o problema cu banii de la retur, asa cum era de asteptat pentru un magazin online care se respecta.

Ce observatii as avea pentru magazin:
- prea multe produse din materiale sintetice - mi-ar placea mai mult in si bumbac
- au adaugat produse incaltaminte si accesorii disponibile doar online, ieftine, made in China - eu ador produsele romanesti si vreau sa le sustin!
- prea putine poze cu produsele - de multe ori as dori poza si cu spatele bluzei sau camasii.

Totusi ador si abia astept sa imi iau unul din tricourile create in colaborare cu Avon bumbac 100% albe cu un desen dragut pe ele, perfecte pentru vara asta la pretul de 59RON. Uite ce descriere frumoasa au:
Iti amintesti ultima data cand ai vazut un curcubeu? Nu-i asa ca ai zambit si starea de spirit ti s-a schimbat imediat? Asa te vei simti si atunci cand vei purta tricourile Avon Colors by TinaR si vei descoperi cea mai noua colectie de lacuri de unghii Avon, PRO NAIL+!

Cum sa nu le adori?

Happy Shopping Everyone!!

4 comentarii:

  1. Da, s-a schmbat ceva la ei in ultimul an... din pacate, asa cum spuneai, predomina marfa fabricata in China, de multe ori cu un design mediu spre slab, care te duce cu gindul la un mediu mai degraba rural decat urban ... foarte putine piese care merita cumparate . Personal, prefer magazinul fizic in locul online-ului. Din punctul meu de vedere, TinaR este un brand romanesc insa doar raportat la faptul ca este o entitate juridica romana, pentru ca marfa comercializata este fabricata in China. Pe mine nu m-au convins cu nimic mai mult fata de magazinele / standurile no name care sunt (inca) in Bucur Obor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca inca merg pe mentalitatea cantitate vs calitate, ceea ce poate sa fie safe din punct de vedere financiar, dar sa indeparteze clientii care cauta produse bune si deosebite.
      Imi doresc sa se indrepte, pentru ca imi e draga aceasta firma. :)

      Ștergere
  2. Mai, nu este clar ce lungime are acest tricou Avon... daca e pina la buric, nu cred ca este cea mai grozava optiune pentru oameni preocupati de imaginea proprie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am probabat in magazin si are lungime medie/obisnuita, dar e stil barcuta la gat si mai larg la maneci. Poti sa il porti pe umar sau normal, dar vine mai bufant.
      Nu e pentru office, e mai repede pentru mers prin parc sau la piscina :)

      Ștergere