sâmbătă, 14 iulie 2012

Evenimentele acestui weekend

 Căldură mare, Mon Cher!
 Am mutat sediul general la munte pentru a putea dormi fără aer condiționat până la ora 11.00, de aceea și vine așa târziu postul cu evenimentele din weekend.


Astăzi sărbătorim ziua Franței - nu este un eveniment monden, dar este ceva ce merită menționat întrucât avem o strânsă legătură cu tot ce este franțuzesc. Până la urmă trăim în "Micul Paris", nu? 
Bastille Day














 Evenimentul nu putea fi trecut cu vederea de 3suisses.ro, despre care am scris aici. Cu ocazia Zilei Naționale a Franței, ne oferă transport gratuit dacă folosiți codul: 17145 înainte de ultimul check out.
 Promoția este valabilă până în 17 Iulie. Vive la France! :)


La Brocante
Locatia: Vintage Pub
Perioada: 14-15 Iulie 2012
La mijlocul lunii lui Cuptor, in zilele de 14 si 15 iulie targul La Brocante continua in Centrul Vechi cu noi reprize de shopping, accesorii vintage si handmade, toate pregatite pentru garderoba ta din aceasta vara! Locul surprizelor pregatite de designeri va fi tot Vintage Pub, pe Str. Smardan nr 43. Targul va fi deschis vizitatorilor in acest weekend, intre orele 12:00 si 20:00.












Adina mi-a trimis un update pentru evenimentul:
Bucharest KoolHUNT
Se anunța o noapte alba!!! Noaptea alba a celor mai cool localuri in Bucuresti!
Cand: 14 Iulie - 22.00-4.00 AM

Pe 14 iulie, de la 22:00 la 4:00, Raluk iti face program de coolhunter: tinem deschise cele mai cool localuri din Bucuresti pentru cei care stiu ca esenta Bucurestiului nu e de gasit in Centrul Vechi! Fiecare local selectionat iti ofera o bautura / un preparat din meniu, din partea casei!


Si dupa ce ai mancat si ai baut pe saturate, vino in Madame Pogany de la 1 noaptea, castiga premii de la 3e.ro, cameredigitale.ro, Books-Express.ro si Pegas!
Mai multe detalii pe raluk.ro aici.


2 comentarii:

  1. Buna ModernLadyBug,

    Ce restaurant si ce dish refreshing ne recomanzi pt acest weekend canicular?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor veni si articole despre restaurante cat de curand :)
      M-au prins postarile despre OnlineShooping, dar nu renunt si la recomandari pentru restaurante :)
      Kisses!

      Ștergere