marți, 3 iulie 2012

OnlineShopping - 3Suisses.ro

3 Suisses este unul din magazinele online care importa produse de la firma mama din Franta, folosind acelasi model ca LaRedoute, despre care am vorbit.
In aceeasi nota, acest magazin vine cu problemele sale: orice comanda dureaza minim 3 saptamani, produsele nu au parte de aceleasi reduceri ca pe site-ul original, produsele sunt mai scumpe decat media magazinelor de la noi.

Cu toate acestea, parerea mea despre 3Suisses este una pozitiva, din perspectiva modei masculine. Prima data cand am comandat pe acest site a fost in urma unei recomandari de pe site-ul DomniDeRomania, pentru un element de vestimentatie masculin si am fost foarte multumita de calitatea produsului.

Nu stiu altii cum sunt, dar sotul meu e greu de convins sa mearga la cumparaturi, iar atunci cand o face, profit maxim de situatie si cumpar orice la orice pret. Pentru a fi mai usor asupra noastra, dar si asupra buzunarului, 3Suisses vine cu o rezolvare mult mai simpla: OnlineShopping and SALES!

SALE, SALE and SALE! Aceasta saptamana 3Iulie-9Iulie este Fashion Week pe site si reduceri de pana la 50%.
Asadar, profitand de situatie, am cumparat pentru sot: 2 perechi de camasi, 1 pulover simplu cu anchior mic si un cardigan, in speranta ca macar jumatate o sa ii placa si o sa le pastram.

Plata pe site: da, se poate plati cu cardul direct pe site.
Comanda: cand plasezi o comanda nu e necesar sa iti faci cont/sa te loghezi, ci poti plasa o comanda direct doar completand datele personale.
Cost livrare: 15 RON Bucuresti, 18RON in tara, indiferent de suma platita.
Confirmarea comenzii: email la plasare, prin telefon la livrare. Daca nu sunteti siguri daca s-a plasat comanda, sunati cu incredere - phone support-ul este foarte ok, fara timpi prea mari de asteptare.
Retur: in contul indicat de dvs la returnarea produselor.

Moda feminina este remarcabila, iar ce mi-a placut mie:
Top Bustiera - 84RON

Rochie 2 in 1 (denim si dantela) - 181RON
Aceasta rochita mi se pare perfecta pentru 4th of July. 

Salopeta - 381RON
Happy Shopping Everyone!

5 comentarii:

  1. parerea mea...
    - scumpe .... sau nu, scumpe rau!
    - rochiile sunt fabricate preponderent din material tip jerse

    Am comandat acum mai bine de un an 4 rochii, 3 le-am returnat ( ok cu banii in cont la timpul convenit) iar una am pastrat-o insa o port prin casa (din cauza materialului ... jerse!)

    Pentru cine "traieste" in Bucuresti, recomand totusi incursiuni in magazinele "fizice" ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci pentru parerea despre rochii! E bine de stiut ce tip de materiale folosesc.
      Personal nu mi-am comandat nimic de la ei pentru mine, in schimb articolele pentru barbati sunt foarte ok. Nu se lasa, nu intra la apa, nu se scamoseaza, sunt din bumbac - iar raportul calitate pret mi se pare foarte bun.
      Moda masculina duce lipsa de magazine online la noi :-)

      Ștergere
    2. E prima oară când aud de ei. Am accesat cu această ocazie siteul şi nu m-a dat pe spate, nici în ceea ce priveşte modelele şi nici în ceea ce priveşte preţul. Cu toate acestea îmi place că se crează diversitate şi concurenţă pe piaţa din România... şi implicit avantaj client.. pe acest sector de piaţă.

      www.zadinblog.com

      Ștergere
    3. Asa e, concurenta e buna.
      Important e sa stim avantaje/dezavantajele unui magazin online si sa nu uitam ca avem dreptul de a returna orice produs in 10 zile, fara sa ne fie invocat nici un motiv.

      Ștergere
  2. Si eu sunt de parere ca materiale sunt de calitate si nu intra la apa ,nu se decoloreaza etc.am cumparat multe produse si sunt multumita .oricum fata de la redoutte sunt mult mai de calitate.

    RăspundețiȘtergere