marți, 23 octombrie 2012

Invitatie la Opera, Opereta si teatru


Facem o scurtă pauză din shopping de fustițe, gentuțe și pantofiori și mergem ne luăm pastila de cultură. Când ați mers ultima dată la teatru? Dar la Operă? Spre rușinea mea, dacă la Operetă și la teatru am tot fost, pentru că lucrez exact lângă ele, prima oară în viața mea am fost la Operă în Toscana. Oh.. poor me... glumesc!! Dar avem și noi artiști, care merită să fie aplaudați cu sala plină!

Pentru a fi lucrurile mai simple există și variante online de a cumpăra bilete:



Opereta Ion Dacian unde vă recomand musicalul Rebecca; Mrs. Danvers interpretată de Adina Sima este absolut genială!!

Pentru Teatrul Nottara și Teatrul Tineretului găsiți bilete pe blt.ro.

Opera Nationala Bucuresti - găsiți bilete pe site-ul lor.

Teatrul Bulandra - biletele se găsesc aici.

Teatrul de Comedie -  Ok, nu oferă posibilitatea de a cumpăra bilete online, dar casa de bilete este deschisă și în weekend, iar locația fiind pe Lipscani, poți trece în weekend în plimbare să îți iei bilete ;)  Vezi programul aici. Erata: Se pot cumpara biletele online de aici. (Multumesc Marina!)

La Green Hours vă recomand O Piesă Deșănțata și Noi 4, in ambele joacă talentata Lia Bugnar, care le-a și scris! Aici biletele se pot rezerva telefonic și le puteți cumpăra cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

La Teatrul Godot  nu am fost până acum, dar am văzut că este în Centrul Vechi, iar biletele se pot lua numai de la ei - detalii aici.

Să nu uităm și uriașul nostrul TNB, care chiar dacă este în renovare, are piese faine atât vechi din seria Caragiale, dar și contemporane cum ar fi Fata din Curcubeu (scrisă de Lia Bugnar).

Uite câte opțiuni minunate avem! N-ar fi păcat să le ratăm?

Kisses!

2 comentarii:

  1. As face o mica corectie: la teatrul de comedie se pot cumpara bilete online :). Eu mereu mi le cumpar online, le tiparesc, si la intrare le scaneaza.
    Mie una imi place foarte mult teatrul de comedie, chiar ma gandeam ca de ceva vreme nu am trecut pe acolo si imi este dor...

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! Cumva n-am vazut asta :)!
      Acum sigur o sa merg si eu ca nu mai am scuza! :))
      Kisses!

      Ștergere