duminică, 14 octombrie 2012

OnlineShopping - Mandra Chic


 Mă pregătesc în curând să plec din țara. Probabil pentru totdeauna, în căutarea unui viitor mai bun.
 Deși mi-am dorit de mult timp să plec, să am parte de o civilizație de care am dus dorul aici și pe care o admiram în călătoriile prin lume, nu poate să nu mă cuprindă melancolia și tristețea că sunt nevoită să plec. Aici, deși e casa mea, din motive independente de dorința mea, nu se schimbă nimic în bine, ba mai mult, totul se întâmplă pentru binele altora și în ciudă noastră. Păcat și trist.

 Am găsit Mândră Chic, un produs românesc, care promovează tradițiile românești, aducându-le în contemporan, care sper să mă țină contectata cu România. Mai exact, Mândră Chic face tricouri simple, albe, pe care aplică dantele, țesături, vechi și  adaugă un mesaj interesant. Preferatele mele sunt "Dor de ducă", "Călătorului îi șade bine cu drumul", "Vom iubi și vom fi liberi", dar și "Aicea este țara mea și neamul meu cel românesc, aici eu să mor aș vrea vrea, aicea vreau eu să trăiesc...", mesaj care mă întristează și mai rău.

 Pentru comenzi ai un îndrumar pe site-ul oficial, dar poți găsi modele deja făcute la Cărturești și pe moja.ro, precum și la diverse târguri unde participă, cel mai recent fiind unul acum 2 săptămâni când Mândră Chic a fost invitat special, iar eu am scris despre el aici.






 Cum porți tricourile Mândră Chic?
 În primul rând cu atitudine, zâmbind și cu pieptul în față. Eu le-aș asorta cu una din piesele cu imprimeu geometric, cu o fustă de piele, dar și cu o pereche de Boyfriend's Jeans (deși am spus că nu sunt adepta lor, mi se pare că s-ar potrivi). Ideea în spatele acestor combinații se află asocierea de contraste: materiale prețioase, piele sau patternuri interesante împreună cu un tricou simplu și interesant, duce ținuta în zona casual și poate fi purtată ziua eliminând pericolul de a fi overdressed.

 Inspirație din streetstyle:

Sursa



Irina a postat acum ceva timp un articol interesant Cum porti Tshirt-ul alb?
Happy weekend!

2 comentarii:

  1. O ocazie buna sa-ti faci un stoc de 2-3 astfel de tricouri! ;)

    Adavarat graiesti: cum ai trecut granita de vest a Romaniei, vezi o alta lume! Mai rau este ca asta se intimpla si acum, la 22 de ani de la iesirea de sub comunism!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, vreau sa imi fac mie unul cu "Vom iubi si vom fi liberi" si sotului meu cu "Zmeul Zmeilor", asta pentru ca nu vrea "Fat-Frumos" cum i-as face eu :) Este mai masculine asa, zice el...

      Suntem tineri, putem risca sa plecam, iar daca nu ne place sau nu ne adaptam, ne putem oricand intoarce fara regrete ca n-am incercat...

      Ștergere