sâmbătă, 13 octombrie 2012

ShoppingOnline - Mineli Boutique


 Mineli Boutique este un brand romanesc, care face toate perechile de pantofi la comandă în ateliere românești. 
 Imaginea magazinului este Bianca Drăgușanu, dar acest aspect este mai puțin important pentru ceea ce oferă. 




 Magazinul prezintă sugestii de modele, patternuri de culori și tipuri de piele, iar la plasarea unei comenzi pentru un anumit model, vei primi un telefon în care vei fi întrebată despre pantofi și ce model, culoare, piele vrei. 
 Mi s-a părut ciudat acest telefon, pentru că m-a prins pe stradă fără să știu ce să îi răspund. Eu am spus că vreau același model din poze, iar persoana de la telefon a părut puțin dezamăgită de lipsa mea de inspirație, deși a încercat să o mascheze cât de mult posibil :) Așadar, să fii pregătită cu detalii, pentru că pantofii sunt făcuți la comandă și poți personaliza orice. 
 Bineînțeles că poți muta toată discuția pe email, unde poți să oferi detalii mai multe cu tot cu poze să fie clar la ce te referi. Telefonul a fost de ajutor să mă sfătuiască despre ce tip de pantof să aleg și chiar mi-a sugerat alte modele la care să mă uit. 
 Marele minus al acestui magazin, din punctul meu de vedere, sunt platformele: sunt extrem de înalte!! Chiar dacă mi se tot spune că sunt comode, nu pot merge zilnic pe tocuri de 15 cm. Cred că nici Bianca Drăgușanu nu face asta... 
 Între timp, magazinul a adăugat pantofi cu toc de 8 cm, ghete foarte moderne, balerini și botine, dar sunt la locul lor și pantofii extrem de intalti cu toc cui, pentru un look Piți de Dorobanți :) 
 
 Recomandarea mea este să îți cauți o pereche de pantofi pe gustul tău, să le personalizezi cum dorești și să cucerești lumea "Give a girl the right shoes and she will conquer the wold". Cu Mineli acest lucru e posibil :)
 
 Preferatele mele sunt: 

300RON
250RON
Cizme din cauciuc - 200 RON
Exista si varianta din piele interior/exterior - 400 RON
250RON
Happy online shopping!
Kisses!

12 comentarii:

  1. Cizmele din cauciuc sunt superbe! Mersi pentru sugestie:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac! Au produse interesante la preturi ok!
      Sper sa mearga ok comanda si apoi sa le porti cu placere ;)

      Ștergere
  2. Au citeva modele decente! Pe mine incaltarile cu platforma supradimensionata ma oripileaza ... arata atat de ...pornografic, la modul propriu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu imi plac si aici sunt din plin acesti pantofi, dar gasesti si incaltaminte normala.
      In general imi place ça poti sa iti faci un model personalizat si pretul este extrem de ok.
      Vara asta s-a umplut orasul si netul de aceste sandale in diferse culori - uniforma generala!
      http://highstyle.blog.com/files/2012/05/Zara-sandals-2012ss_3.jpg

      Ștergere
    2. daaaaa... le-am analizat si eu in magazin! pretul ok pentru materialul din care erau facute, insa cu un toc incredibil de inalt... facute doar pentru a defila 2-3 ore! ... sau a face poze pentru blog :D ...

      Ștergere
  3. Mie chiar imi plac :). Sunt cu personalitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate femei atatea preferinte in materie de pantofi!
      Ce imi place la magazinul asta e ca poti sa faci ce pantofi vrei: toc altfel, culori, tipuri de piele, tinte, curele, etc. iar preturile sunt ok. Impresia mea generala despre magazin e una foarte pozitiva tocmai pentru ca permite flexibilitatea asta.
      Nu sunt sigura ca am reusit sa transmit mesajul acesta, intrucat inclusive cei de la Mineli mi-au spus ca nu se regasesc in ce am scris eu...
      Trebuie sa mai lucrez la asta :)

      Ștergere
    2. cele cu tinte unde le gasesc?

      Ștergere
    3. Contacteaza-i pe email pe cel de la Mineli sau prin secțiunea contact de pe site-ul lor!
      O alta metoda sigura este sa vorbesti cu ei e pagina lor de Facebook! Așa vei primi răspuns ceva mai repede!
      Bafta!

      Ștergere
  4. Imi plac foarte mult pantofii lor, dar comunicarea este destul de grea cu ei. Le-am trimis doua mesaje pe Facebook, au trecut vreo 5 zile si nu am primit nici un raspuns. Vineri am facut totusi o comanda pe site, care nu mi-a fost confirmata inca. Sper sa ma contacteze cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele sunt de calitate, dar din pacate serviciile lasa mult de dorit. Am comandat o pereche de pantofi intr-un magazim Mineli si m-au chemat de 3 ori sa ridic aceasta comanda. Prima data era altceva fata de ce comandasem, iar a 2-a oara am fost chemata degeaba,fiindca nu venise inca soferul cu pachetele si m-au mai chemat inca o data sa o ridic. Eu una nu mai comand de la ei.

    RăspundețiȘtergere