marți, 16 octombrie 2012

ShoppingOnline - Papucei.ro


 Papucei.ro  așa cum sugerează numele magazinului, ar trebui să fie un site dedicat exclusiv pantofilor - maxim ar mai merge și gențile. 
 Dar, probabil pentru că lucurile merg bine, au început să adauge și îmbrăcăminte destul de nereușită și în nici o legătură cu încălțămintea. Mai exact, dacă orice pereche de cizme începe de la 400RON, rochiile sunt toate sub 150RON. Oare cine este target-ul acestui magazin? 
  
 Prețurile mi se par exagerate pentru ceea ce oferă. Încă de acum 3 ani când am descoperit magazinul, prețurile erau mult mai sus decât te-ai aștepta. Toate produsele sunt făcute în România, cu design propiu. 
 Produsele, deși sunt de calitate și făcute din piele interior exterior, nu pot spune că sunt foarte frumoase sau oricum nu sunt pe gustul meu. Apreciez că sunt lucrate în atelier, dar mi-ar fi plăcut încălțăminte mai feminină, mai modernă și mai accesibilă. Cel puțin produsele de la capitolul ghete sunt horror... 
 Poți să îți faci comandă pentru o pereche de pantofi așa cum ți-ai dorit dintotdeauna, dar prețul o să fie un mister până în momentul în care ai terminat de povestit ce ai în gând, moment în care o să îți fie foarte greu să dai înapoi auzind prețul final :) 
 Comanda pentru produsele existențe, va merge pe traseul normal, cu plata transportului indiferent de prețul comenzii, iar returul o să meargă ok, cu condiția să îi anunți înainte. Nimic neobișnuit. 

 Mi se par interesante accesoriile în burgundy, dar ar trebui să mă mai gândesc dacă mi-aș lua așa ceva: 
440RON

670RON -Wow ce pret!!

490RON
Sfatul meu este să mai cauti pentru că sigur găsești altceva mai frumos și mai accesibil în banii ăștia.

Kisses!

7 comentarii:

  1. a patra pereche este aceasta https://www.miniprix.ro/produs/1000403/Ghete

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le porti sanatoasa! Preturile sunt foarte bune la Miniprix si faptul ca sunt din piele e si mai grozav!
      Cel mai mult imi plac cizmele inalte! Vreau si eu o pereche!! :)
      Kisses!

      Ștergere
  2. Thx! Pentru cumparaturi cu buget lunar este locul potrivit! Mai mult, poti gasi lucruri foarte interesante la preturi excelente! Recomand totusi magazinul in Otopeni, in special vinerea sau simbata dimineata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare de ce nu sunt si online cizmele inalte?
      Le-as lua pe loc... :-|

      Ștergere
    2. Au fost acum citeva saptamini online ... le-am dat tarcoale cu mouse-ul, insa nu am avut curajul sa le cumpar (mi-am propus eu la un moment dat sa nu mai cumpar incaltari decat dupa ce le probez :))) ... (Adina)

      Ștergere
  3. https://www.miniprix.ro/produs/1008419/Cizme nu stiu daca te ajuta ... doar 36 si 38 mai sunt... (Adina)

    RăspundețiȘtergere