sâmbătă, 3 noiembrie 2012

OnlineShopping - Moja.ro


  Moja este un magazin concept cu produse realizate de designeri români și nu numai. Câteva nume care îmi plac sunt Coca Zaboloteanu, Mândră Chic (despre care am scris aici), Rhea Costa, La Chatterie, La Mode Toujour (despre care am scris aici), Gademm (despre care am scris aici)... ce să mai, toate numele care contează în moda românească!

 Are și propiile colecții Attitudine, Moja by Moja și Moja Cocktail, foarte versatile, moderne și la prețuri rezonabile. Iată câteva exemple:



Pulover Moja 110 RON
Pantaloni piele Moja 160RON
Rochie piele Moja 300RON 
Fusta Moja 230 RON
Tricou Mandra Chic
 Moja.ro susține și promovează "newcomers" precum primele colecții marca Doina Ciobanu și Gabriela Atanasov "Sweet Paprika". Dacă prima colecție Doina Ciobanu, nu m-a impresionat pentru deși imprimerurile erau foarte frumoase, design-ul mi s-a părut bătrânesc, iar în toate pozele mi s-a părut că hainele o arată grasă (îmi cer scuze pentru exprimare, dar asta e impresia mea), Sweet Paprika este o surpriză foarte plăcută.

 Îmi plac imprimerurile, iar design-ul rochiilor mă duce cu gândul la Ulyana Sergeenko. Iată la ce mă refer:


 Prețul rochiilor mi se pare puțin cam mare: 500RON, dar pentru o ocazie specială, consider că merită! 
 Happy online shopping and have a lovely weekend!
 Kisses!

9 comentarii:

  1. Știam de acest magazin online și mi se pare un concept foarte bun. Avem oameni creativi în România și trebuie să-i promovăm.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Doina Ciobanu are un stil clasic ... daca la varsta pe care o are se imbraca asa, oare cum se va imbraca la ... 45 de ani?

    Poate o alta denumire pentru aceasta fusta http://www.moja.ro/index.php?route=product/product&path=68_277&product_id=864 ar fi fost mai cinstita! Cred ca simplu spus "fusta rosie" / "fusta conica" nu m-ar fi iritat! 250 ron o bucata de musama cu citeva cusaturi si lipituri?!?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu!!! Este o piesa care n-ar trebui sa ajunga in aceasta colectie. Eu cred ca e total nepotrivita si in contrast cu rochiile care sunt din bumbac 100%.
      Cred totusi ca e greu ça designer sa tii cu dintii de calitate si sa refuzi categoric orice altceva, dar pana la urma asa iti castigi clientii si ii fidelizezi.

      Ștergere
    2. Dragele mele conceptul Sweet Paprika se bazeaza pe ideea DULCE -IUTE, antonimie , contrast , partea de fuste conice din piele ecologica se adreseaza femeii fatale, sexy,provocatoare indrazneata, paprika...iute daca vreti. Anul acesta se poarta f mult articolele din piele, si in comert o sa gasiti tot piele ecologica ba chiar de o calitate mult mai proasta respectiv mai ieftina....nu este nicidecum "MUSAMA" :))...dar o sa iau in considerare si aceste mesaje, pentru mine conteaza f mult parerea voastra. Va multumesc :*

      Ștergere
    3. Gabi, feedback-ul dat de mine este din partea unei femei (30+, venituri peste medie) care acorda extrem de multa atentie materialelor si executiei.
      Personal spun NU materialelor man-made (de ex "piele ecologica", poliester, etc) si un mare DAAAAA pentru matase naturala, lana, bumbac, piele naturala.

      Nu doar anul acesta, ci in fiecare sezon de toamna-iarna cei care au dat tonul in moda au adus piele pe podiumurile de prezentare. Nu cred ca ma poate contrazice cineva ca exista o diferenta semnificativa intre 2 fuste, una din piele naturala si una din "piele ecologica" (de fapt am spus musama!).

      In cautarile mele disperate (da, iubesc pielea naturala!), am constatat ca exista un gol urias in magazine atat fizice cit si online de imbracaminte din piele naturala (altele decat jachete) ... ma refer la fuste, rochii, pantaloni ... Uite o oportunitate pe care o poti exploata si sunt convinsa ca vei avea mare succes, cu conditia unor preturi "corecte" ... 500 Ron (+/- 50).

      Sper ca acest feedback iti va fi de folos, mai ales ca sezonul rece abia a inceput!


      Ștergere
  3. Multumesc foarte mult pentru acest feedback. Ma bucur ca iti place colectia Sweet Paprika, foarte multi au zis ca le aduce aminte imprimeul floral de Ulyana Sergeenko doar ca eu am incercat foarte mult sa o aduc pe Audrey Hepburn inapoi pe strada, oricum orice ar fi comparatia ma bucura:)In ceea ce priveste pretul ...trebuie sa recunosc ca initial vroiam sa fie unul mai mic, doar ca ...costurile de productie au ajuns sa fie mai costisitoare decat ma asteptam, ganditit-va ca fiecare rochie are in medie nevoie de 3 m de material iar eu am ales bumbac 100 %, cu totii stim ca in ziua de astazi nu prea mai este folosit acest material pentru rochii eu una nici nu imi imaginez sa fi folosit altceva in acest moment. Va multumesc inca odata si va pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti urez bafta in viitoarele proiecte, iar ca sfat din partea noastra este sa continui sa alegi calitatea in schimbul orice altceva, iar daca asta inseamna preturi mai mari, atunci asta e calea.
      Calitate, feminitate si stil iti vor aduce clienti fideli! ;)

      Ștergere
  4. Am un sacou de pe timpurile in care se purtau in stilul boyfriend ... si o sursa de inspiratie http://www.moja.ro/index.php?route=product/product&path=6_7&product_id=900 ... astept sa gasesc si timpul necesar :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este atat de early 90s vesta asta!! Hai cu postul pentru DIY!! ;)

      Ștergere