duminică, 16 decembrie 2012

BB cream


 Am auzit de B.B. cream de pe blogurile cu review-uri de cosmetice, apoi a apărut o reclama la B.B. from Garnier, apoi prietena mea Marina a scris despre această cremă, Adina a scris despre primerul ei, dar încă aveam semne de întrebare despre ce e vorba...
 Să fie produs cosmetic, să fie primer, să fie fond de ten, să fie întradevăr o cremă bună și pentru tenul meu?
 Am văzut ziele trecute într-o farmacie Bartell - care cam cât un magazin Mega Image de la noi, unde găsești tot ce înseamnă produse de îngrijire personală, detergenți, de curățat casa și pastile în cutii imense. Aici Acidul Folic se vinde în cutii cu 250 comprimate!! Wow! O să ajungă mai bine de 6 luni! :).
 Aici am văzut crema L'Oreal la doar 10$ și am cumpărat-o:

Online

4 Beautifying Actions in 1
 • Primes
 • Perfects
 • Hydrates
 • Corrects

 Vreau să îi dau dreptate Marinei! Crema este întradevăr eficientă: hidratează, luminează, acoperă și vindecă! Ce să mai! Toate într-un singur produs!

Kisses!

3 comentarii:

 1. La noi nu am vazut-o :|.
  As fi curioasa sa incerc unul de la un brand "adevarat" (Missha, Skinfood, Hanskin, Skin79), dar la noi nu le-am gasit. Poate ai tu ocazia si ne spui daca diferenta intre ele este cu adevarat notabile.

  Te pup!
  Marina

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Marina, nu uita: produsele pentru piata SUA sunt diferite ca si calitate fata de cele dedicate pietei est-europene ... adica mult mai bune!

   Ștergere