joi, 17 mai 2012

Restaurant - ALIOLI

Alioli este restaurantul meu preferat din București - este un restaurant cu specific spaniol, singurul care se aproprie de ce am mâncat in Barcelona.

Localul este intim, mic în jur de 10 mese, nu are terasă, iar in interior, din cauza dimensiunii localului se fumează peste tot. Cu toate acestea este simplu și decorat cu gust, care te face să te simți ca musafir la cei mai buni prieteni.



Ceea ce întradevăr îi lipsește acestui local este o terasa, dar are geamurile mari  și  în timpul zilelor însorite sunt deschise mereu.


Muzica se încadrează decorului si specificului restaurantului, adică este spaniolă, iar în unele seri ai parte de live music.

Mâncarea, da, mâncarea este motivul principal pentru care trebuie să mergi la Alioli: să guști și să te bucuri de mâncare gătita bine.

Recomand aperitiv gambas al ajillo sau calamari la gratar, ca fel principal recomand pui cu ierburi aromatice, pui cu sparanghel, orice paella, pastele sunt gătite exact cum trebuie - chiar dacă suna simplu, crede-mă nu e lucru ușor. Trebuie sa încerci si vita, iar la garnituri gusta legume sote - nu o să-ți para rău.

Ce bei la Alioli? Sangria, vin, limonada, fresh-uri, bere sau doar apa SanPellegrino, urmată de un digestiv din partea casei care vino odată cu nota de plată.


Bonus: Pentru fiecare rezervare online, primești o Sangria din partea casei! :)

Când să vii? Vino în weekend la prânz, sa mănânci sea food gatit bine sau vino în timpul săptămânii într-o seara de Marți (ce zi anostă nu?) și vei gusta și mirosi arome care îți vor transforma seara într-o cină specială.

Adresa: Str. Popa Tatu, Nr. 4, Sector 6, Bucuresti 
Telefon: 021 311 80 27, 0721 38 49 83 
E-mail: office@alioli.ro 
www.alioli.ro


View Restaurant Alioli in a larger map

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu