vineri, 29 iunie 2012

Evenimentele saptamanii

A!UREA’S GARAGE SALES PARTY
Perioada: 30 Iunie - 1 Iulie 2012
Locatia: Atelier A!UREA  Str Gabroveni nr 24, Centrul Istoric, Piata Unirii - in curtea interioara a complexului Gabroveni 24



Atelier A!UREA da startul vacantei de vara cu cea mai tare petrecere GARAGE SALE din centrul vechi! Ce trebuie sa faci? Vino in Gabroveni 24 incepand de azi 25 iunie pana vineri 29 iunie, ora 15:00 cu cel putin 10 articole de imbracamine din garderoba ta, pe care nu le mai porti, dar care arata inca foarte bine si ar putea inviora garderoba altcuiva. Noi le evaluam, stabilim de comun acord pretul potrivit* in urma caruia vei primi automat un voucher cu valoarea produselor pe care ni le lasi in custodie.

In weekend-ul imediat urmator, sambata 30 iunie si respectiv duminica 1 iulie te poti alatura si tu petrecerii, alegandu-ti orice produs din zona de lucruri vintage pe care il poti achizitiona cu voucher-ul deja primit in momentul predarii lucrurilor din garderoba proprie

Pegas la Kilometrul Verde
Locatia: Bulevardul Magheru, 6-8, 010332 Bucharest, Romania
Data: 30 Iulie, incepand cu ora 12.00

Vino pe 30 iunie sa defilezi alaturi de Pegas la Kilometrul Verde, cel mai hot event al biciclistilor. Imbraca-te intr-o tinuta care aminteste de celebra uniforma sau fa-ti bodypainting tematic si poti castiga un Pegas nou nout! Asa ca fa-ti o poza la start, uploadeaz-o pe pagina noastra de Facebook si daca esti cel mai cool pionier, cu cele mai multe like-uri, ai castigat bicicleta. Te asteptam si iti oferim si o cravata.




Juicy Pearl
Perioada: 4-6 Iulie 2012
Locatia: Sala Dalles
Haideti sa ne golim "our funky glamours dressing ",impreuna,intre 4-6 Iulie la sala Dalles,la o expoziție cu vânzare ,Juicy Pearl,unde vor fi prezente cele mai frumoase si tari ținute ale trecutului tau...ai haine ,accesorii ce nu își mai au loc in dulapul tau?iti oferim posibilitatea de a fi pentru 3 zile expozant la sala Dalles. Detalii aici.




Sale event at IHEART ConceptStore
Perioada: 26 Iunie - 12 Iulie 2012
Locatia: bd Dacia 76, Bucureşti




Un alt fel de eveniment:

Expozitie de caricaturi marca Horatiu Malaele in Vintage Pub!
Perioada: 30 Iunie - 1 Iulie
Locatia: Vintage Pub, Str Smardan 43, 8700 Bucharest, Romania

In acest weekend, Vintage Pub va fi gazda expozitiei de caricaturi semnata Horatiu Malaele. Timp de 2 zile, mai precis pe 30 iunie si 1 iulie, cele mai reusite caricaturi autohtone isi vor spune povestea pe Str Smardan, Nr. 43 intr-un mod comic, ironic, semnate de penelul inconfundabil al artistului. Iubitorii de frumos pot admira o colecţie de nuduri, grafică, caricatură dar şi autoportrete.







3 comentarii:

  1. Thx! Asta e postare pentru lenesi ca mine...sa vad daca-mi dau un branci sa ma duc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place genul asta de post!
      Abia astept sa vedem ce apare nou si saptamana asta :)

      Ștergere
  2. Poate ajung miine dupa-amiaza la sala dalles ... poate.... :D

    RăspundețiȘtergere