sâmbătă, 28 iulie 2012

Nissa event

Datorita postului pe care l-am scris despre Nissa -- aici, am primit o invitatie la un eveniment organizat de ei unde am fost cu prietena mea Marina:


Intalnirea va avea loc la magazinul NISSA din piata Romana unde te asteptam cu tesaturile si accesorile NISSA din noul sezon. Vor fi alaturi de noi prietenii de la Bourjois care iti vor pune la dispozitie tot codul pantone in materie de lacuri de unghii, vom picta accesorii, vom creea noi accesorii si produse vestimentare NISSA. La intalnire vor participa si colegii nostri de la departamentul productie si design care ne vor explica ce inseamna produsul NISSA, cum se naste, ce inseamna polyester, matase, lana, in, vascoza, etc… care sunt avantajele si dezavantajele acestor tesaturi. Vom despica firul in patru pentru a intelege povestea produsului NISSA, de la tesatura si design la pretul final pe care il gasim in magazin.


Personal mi s-a părut un eveniment reușit, am făcut cunoștință cu Oana, Stella și super simpatica Silviaam înțeles ce înseamnă brandul, cum ia naștere o colecție, am văzut piese din viitoarea colecție și am înțeles de ce unele rochii costă 1200RON - pentru că totul se ascunde în detalii și grija cu care sunt făcute manual. 
 Nissa se adresează femeilor între 25 de ani și 50 de ani, cu venituri stabile, peste medie, și poate din cauza asta nu am nu am înțeles asocierea cu brandul Bourjois, care este foarte colorat și pare copilăresc - culorile de la oje sunt foarte aprinse, nu prea potrivite cu o ținuta office, iar ambalajul în care sunt prezentate produsele pare potrivit unei adolescențe de 15-16 ani, nu unei femei de 28 de ani... Cu toate astea, am încercat acolo câteva produse: dizolvantul de unghii instant și lacul de unghii și mi s-au părut de calitate foarte bună: dizolvantul chiar este instant și curată complet culoarea, iar pensula ojei este extrem de bună, din 2 aplicări mi-a acoperit unghia fără să mâzgălească. Not bad!
 

Ce am aflat de la ei oamenii din spatele Nissa:
- magazinul online este disponibil online doar pentru România pentru că produsele marca Nissa se vând la nivel de produse de top gen MaxMara în străinătate, iar până nu ne permitem și noi în România să cumpărăm la prețurile acelea, nu au cum să schimbe situația.
- Produsul este românesc din punct de vedere design și producție a hainelor, dar nu și materia prima: țesăturile sunt importate din Europa și India. Motivul principal este din cauză că în România nu se fac astfel de materiale:

On SALE - 160RON
 Genial pattern nu? Iar materialul este perfect pentru acest sezon: Bumbac 98% și Elastan 3% pentru o ușoară elasticitate.
 - Una din întrebările mele a fost și "de ce majoritatea rochiilor nu au mâneci". Este oarecum marea mea durere pentru că în mediul corporate, nu poți să mergi cu brațele dezvelite indiferent de poziția pe care o ai. Răspunsul a fost că își propun să facă în viitor, produse cu mânecă, dar au nevoie de timp să studieze piața, să vadă cum se comportă materialele, care modele sunt mai potrivite pentru dimensiuni diferite, etc. Ceea ce m-a suprins a fost faptul că ei au spus că nu au șabloane pentru rochii cu mânecă pentru că nimeni niciodată nu i le va oferi... bine bine, dar inginerul din mine spune: nu există un fel de RFC pentru aceste șabloane?
 Aparent, IT-ul și modă nu sunt lafel... :)
 
 Apropo de joburi: Nissa angajează! Deci dacă vă interesează o carieră la unul din cele mai hot branduri românești scrieți-le aici.

Cateva poze de la eveniment unde am purtat top Nissa, fusta H&M, platforme Asos, accesorii noname.
Detalii pe Intagram
Accesorii
Colierul creat de mine e cel mai din stanga
Desi trebuia sa pictezi colierul cu oja, eu am preferat sa folosesc
un accesoriu - zale aurii cu sfoara - Thinking outside the box, FTW! :)
Mi s-a parut foarte reusit colierul meu si imi pare rau ca nu l-am luat :(
Cu Silvia comentand accesoriile
Aici Iulian ne cum se fabrica aceasta rochie.
Foarte multe detalii se fac manual.
Rochie Matase - 1200 RON
Have a lovely weekend and Happy Shopping Everyone!

17 comentarii:

  1. Am un comentariu legat de pantalonii bbc cu elastan :D ... din cauza compozitiei materialului, fac genunchi si se lasa foarte tare la purtat! Daca pentru zona genunchilor ar fi o solutie (se pot pune pe interior bucati de material care nu se deformeaza - de ex o captuseala din poliester!) pentru a doua problema nu prea exista solutii! ... nimic nu arata mai aiurea decit o pereche de pantaloni cu ... genunchi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm.. o sa am grija la acest aspect.
      Garderoba mea contine acum fix 3 perechi de pantaloni :), deci nu pot sa spun ca am prea mare experienta in materie...
      Eu eram chiar incantata stiind de la sotul meu care mai are pantaloni din acest material si se comporta foarte bine dupa multe purtari. Sa fie si alti factori la mijloc? :-?

      Ștergere
  2. Probabil... temperatura corpului (incalzeste fibra textila si astfel se deformeaza mai usor), pozitia picioarelor ( mi se intimpla cand conduc si cand stau mult timp la birou) ... stiintific vorbind ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, pe cand un curs despre materiale si croitorie - si asa acum esti advanced, nu?
      Eu una sunt abonata! :)
      Kisses!

      Ștergere
    2. Super! Te-am scris pe lista! ;) ... pina una alta, mai vin in vizita la tine si mai las idei :)))

      Ștergere
  3. Chiar am aflat lucruri utile despre materialele folosite de Nissa si am tras cu ochiul la colectia ce urmeaza sa fie lansata, colectie care pare promitatoare.

    Imi plac mult posturile tale!
    Te pup,
    Marina.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur mult ca te-am cunoscut! o zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite o alta versiune a pantalonilor: http://www.hm.com/ro/product/97495?article=97495-L#article=97495-L ... 2% elastan... arata foarte bine! I-am cumparat :D ... si cum imi doream o ie , dar nu am gasit nimic in buget si cu o broderie mai "altfel", mi-am luat bluza asta: http://www.hm.com/ro/product/02275?article=02275-A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Not bad! Sa le porti cu placere!
      Eu am o ie lucrata manual, cadou de la soacra mea. Imi e asa mila de ea sa o port stiind cat e de greu de facut.
      Modelul de la H&M pare sa fie varianta mai "de zi cu zi" si mai practica :)

      BTW: ce s-a intamplat cu blogul tau? A disparut complet!!

      Ștergere
    2. Da, a/ l-am facut disparut! M-am mutat cu idei, inspiratie si catrafuse pe Instagram si in curand pe Chictopia! Tinem legatura!

      Ștergere
  6. imi plac hainele lor! au niste rochite....minunate! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite-te in zona "Sale" pe site-ul lor si o sa gasesti comori :)
      Happy Shopping! Kisses!

      Ștergere
  7. Si eu ma bucur ca te-am cunoscut! Sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii!

    RăspundețiȘtergere