duminică, 15 iulie 2012

OnlineShopping - Nissa.ro


 Nu-mi vine să cred că scriu despre Nissa atât de târziu de la pornirea acestui blog/jurnal de OnlineShopping. Nissa este magazinul meu de suflet, este magazinul în care intru și mă răsfăț și cheltui mulți bani pe piese speciale pe care apoi se port mândră cu pieptul în față și bărbia paralelă cu asfaltul. Acest magazin este acel loc în care eu merg în loc de Spa, să îmi tratez rănile suferite din timpul zilei. Este grădină mea Zen, locul de meditație...
 Ok, ok gata :) să nu exagerez acum :)

Detalierea produselor: site-ul face o treabă foarte bună în prezentarea produselor, existând în general minim 4 produse pentru care poți să faci zoom să vezi detaliile materialelor. 2 poze sunt cu produsul în detaliu față/spate și încă 2 pe un manechin pentru a estima lungimea sau croială, dar și pentru eventuale sugestii de combinații cu alte produse - fuste/bluze.
Livrarea produselor: Gratuit peste 300RON (la care ajungi destul de repede ținând cont de prețurile practicate), 25 RON în rest - Auch!
Retur: O dată ce ai returnat un produs trebuie să urmăriți detaliile de aici, și veți primi banii înapoi în cont în câteva zile după va vor sună la telefon să va confirme returul. Eu fiind client fidel și având 1 comandă pe luna le ei, am preferat de multe ori să laș banii la ei, pentru că apoi să menționez la comandă următoare despre banii rămăși. Mereu a mers impecabil.
Plata pe site: se poate face plata online cu card bancar sau prin ramburs la curier. 

Am o impresie foarte bună despre acest magazin și recunosc cu rușinea de rigoare că aproape jumătate din rochiile și fustele mele sunt de la Nissa. Spun asta cu rușine din cauza prețurilor. 

 Da, prețurile sunt mari la Nissa. Rochiile la preț full sunt între 250RON și 400RON, eu cumpărând în general în jurul prețului de 300RON o rochie.
 Mult? Puțin? Depinde cu cine vorbești! Cert e că e singura marcă a căror rochii le port acum al 2-lea an și culorile nu s-au decolorat, materialele nu s-au scămoșat - ce să spun, atrag în continuare privirile :)
 Sunt atât de hooked up on Nissa, încât colegii de serviciu mi-au făcut cadou de ziua mea anul trecut un voucher la ei :)

Eh.. the good times! :)

Revenind la situația magazinului de astăzi, am sentimente contradictorii despre el acum. Poate datorită faptului că am descoperit că poți să găsești produse din materiale bune la prețuri decente: vezi MiniPrix și pentru că mi-am făcut un obicei să cumpăr numai produse din materiale naturale, evitând poliester.
Acum privesc Nissa cu ochi mult mai critic și mai informat: de exemplu chiar merită să cumperi o fustă lungă din poliester 100% pe care dai 400RON? sau pe o rochița de seară destul de simplă care poate fi un proiect DIY de 300RON tot poliester 100%? Răspunsul meu e clar și apăsat NU!
Mai mult, mi s-a întâmplat să cumpăr o fustă creion care după 4 purtări s-a scămoșat!!

Revenind la sentimente mai pozitive, multe produse marcate cu "Fabricat în România" și bumbac 100% îmi umplu inimă de bucurie. Alegerile mele vin din zonă "Sale":   

Bluza Dentela- 230RON

Fusta - 129RON

Rochie in 100% - 200RON
Părerea mea actualizată: da, este un magazin cu produse speciale, care din cauza prețurilor mari va vor asigua o oarecare exclusivitate fără să existe pericolul de a întâlni la un eveniment sau în cercul de prieteni pe cineva cu exact aceeași piesă. Cu toate acestea trebuie să aveți grijă să treceți întotdeauna prin filtrul personal nevoia sau necesitatea acestei exclusivități - chiar merită premiul premium plătit?
Mare grijă la etichete și materiale, pentru că un preț mare nu înseamnă și un produs bun - calculați acel price/wear ratio! Căutați în primul rând calitatea, apoi designul, iar pe ultimul loc tendințele! Tendințele trec, în schimb stilul trebuie să va reprezinte și să fie al vostru.

Happy Shopping Everyone!

5 comentarii:

  1. de la Nissa am cumparat pina acum doar:
    - un clutch negru din piele :
    http://lifestyleonmybudget.blogspot.ro/2012/07/black-white-and-gold.html

    - o esarfa supradimensionata din matase din care mi-am facut o fusta maxi :

    http://lifestyleonmybudget.blogspot.ro/2012/06/going-to-fashion-picnic-7.html

    - o poseta din PVC care mi-a placut pentru ca are un verde care se potriveste perfect cu un gardigan

    http://lifestyleonmybudget.blogspot.ro/2012/06/black-yellow-green.html

    Mai au accesorii interesante ( coliere) dar care insa sunt foarte scumpe si pina acum nu mi-a venit sa scot cardul pentru ele!

    In rest evit acest magazin, tocami din cauza faptului ca lucreaza cu poliester!!! ...si DA, poliesterul la Nissa este exagerat de scump!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si mie imi plac accesoriile, am si uitat sa scriu despre ele :)
      Nu stiu ce i-a determinat sa mareasca asa mult preturile... acum 2 ani nu erau atat de mari, erau in zona Zara dar cu materiale mai bune. Acum preturile premium si materiale mai slabe...
      Cred ca e acel tipic romanesc "las' ca merge si asa". Nu crezi?

      Ștergere
  2. Nu stiam ca Nissa are si magazin online, au o gramada de lucruri frumoase <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, eu sunt utilizator frecvent al acestui site:)
      Din pacate pentru bugetul meu :P

      Ștergere
  3. NU CUMPARATI NIMIC DE LA MAGAZINUL NISSA ONLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu am cumparat si cum unul din produsele cumparate nu mi-a venit l-am returanat si cum in formularul lor de retur am mentionat asteptam ca in 30 de zile (foarte mult in comparatie cu alte mag. onlie- vezi miniprix) sa primesc banii inapoi...... dar nimic. Contactati nu pot fi nici la telefon si nici pe mail si o luna cat ar fi trebuit sa treaca pana sa imi returneze banii a trecut de muuuuuult. Deci va sfatuiesc sa nu cumparati ca daca nu va vine ramaneti fara bani si in plus ca sa vii recuprati trebuie sa faceti plangeri la ANPC.......

    RăspundețiȘtergere