vineri, 31 august 2012

Noi evenimente

 Ușor, dar sigur, îmi revine cheful să scriu pe blog. Cred că are legătură cu faptul că s-a răcorit vremea și îmi miroase a toamnă. Asta înseamnă noi sesiuni de shopping, spre disperarea soțului și a bugetului :)
 
 Să începem așadar, cu evenimentele hot care vin în perioada următoare.

Shop our closet
Data: 1 Septembrie 11:00 - 17:00
Locatia: Green Tea

Dupa o triere si inventariere ca la carte, ne scoatem la vanzare tot ce nu am purtat: haine, incaltaminte, genti, accesorii, curele. Daca aveti chef de cotrobait prin dulapul meu si al Alecsandrei, de probat haine, cercei si pantofi in aer liber, maimutarit in fata oglinzii, stat la un ceai cu gheata intr-o gradina cu trandafiri sau la o sueta, va asteptam la Green Tea.
Nu e un targ vintage, it's a garage clothing sale.


Evenimentul este organizat de Irina Markovits.


Absolutely Fabulous Fair
Data: 15-16 septembrie 2012
Locatia: Lucky no 13
Cele care vor veni la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair pot deveni muzele Invitatului special, Ed Kavishe, unul dintre cei mai hot fotografi newyorkezi de streetstyle si catwalk, o prezenta constanta la fiecare fashion week de la New York, Paris si Milano. Tot ce trebuie sa faca este sa poarte cel mai cool outfit demn de un September Edition si cu siguranta vor fi remarcate!


Gustav Klimt si Kunstlerkompanie
Data: 15Septembrie - 15 Decembrie 2012
Locatia: Castelul Peles, Brasov
Castelul Peleş se constituie în cel mai important depozitar din România al creaţiei lui Gustav Klimt în cadrul atelierului Künstler-Compagnie.
[...]Lucrările aflate şi astăzi la faţa locului se pot grupa în trei categorii distincte: Galeria de strămoşi a Castelului Peleş, strămoşii regelui, din Casa de Hohenzollern; cópiile după opere de mari maeştri şi opere originale aflate în Sala de teatru şi pe plafonul Scării de onoare. Toate acestea vor fi expuse începând cu luna Septembrie în sălile de expoziţie ale Castelului Peleş.







Have a lovely weekend!
Kisses!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu