duminică, 2 septembrie 2012

ShoppingOnline - I.D. Sarrieri

Lenjeria intimă este un element foarte important pentru a ne simți întradevăr feminine și frumoase. 
Astăzi vă povestesc despre I.D. Sarrieri un magazin online cu lenjerie de calitate, extrem de delicate și cu mai multe colecții pentru toate buzunarele.
  
Descrierea produselor: pe site sunt prezentate produsele destul de bine cu poze de o calitate foarte bună, pentru care, în general, funcționează ok funcția de zoom (nu la toate în schimb). Pozele sunt atât pentru față cât și pentru spate, dar din păcate nu toate culorile au poze. 
  
Alegerea mărimilor: este extrem de recomandat că orice sutien pe care îl aveți să va vină foarte bine, de aceea înainte de a comandă va recomand să mergeți în magazin să probați și să aflați exact mărimea corectă. Dacă această variantă nu e posibilă, atunci aveți un ghid destul de explicit al mărimilor și ca pentru orice magazin online care se respectă, există posibilitatea returnării produselor și să schimbați produsele sau să primiți banii înapoi. 

Colecțiile: I.D. Sarrieri are mai multe colecții pentru a mulțumi femeile mai pretențioase care doresc ceva cu adevărat deosebit prin colecția Fashion Collection, pentru viitoarele mirese există Bridal Collection și Body Up pentru lenjeria de zi cu zi la prețuri extrem de accesibile. 


Plata produselor: se poate face prin Ramburs, Ordin de Plată și Card direct pe site. Sunt impresionată!! 

Retur: Aveți toate detaliile aici.


Costul livrării: livrarea este gratuită, fără limită de sumă minimă.  

Bonus: site-ul are un model de fidelizare a clientelor prin colectarea *perlelor*. Mai exact fiecare produs cumpărat va permite să adunați perle pe care apoi le folosiți pentru a cumpără alte produse. 10 RON = 1 perlă. Drăguță idee, nu? Aveți detaliile aici.
  
 Câteva din alegerile mele: 
Body - 160RON
Sutien - 710RON
Sutien - 510RON
Slip invisible - 39 RON
Recomand toata Colectia Invisible
Happy Online Shopping Everyone!!
Kisses!

7 comentarii:

  1. btw ... shopping online: http://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/3605-Colier_Excol0440 vs http://melimeloparis.ro/produse/coliere/colier-elegant-a01ves0072373-gg12v.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce simplu e online, nu?
      Nu trebuie sa pierzi ore in sir sa cauti best deal, ci doar sa stii pe ce site-uri sa cauti.
      Ai comandat de la MeliMelo online? Pe cand un guest post la noi aici sa ne povestesti cum a decurs totul?
      Kisses!

      Ștergere
    2. am avut o tentativa acum citeva luni, insa intre timp gasisem produsul intr-un magazin si am refuzat comanda! :D Daca e vorba de accesorii, prefer sa le vad, ating, simt :) Vezi ca la Nissa au niste bratari bestiale din piele si lanturi/ tinte! Eu mi-am luat-o pe aceasta http://shop.nissa.ro/ro/produse/detalii/3561-Bratara_Exbr0315 , insa pe rosu! ...astazi la magazinul din Unirii am vazut mai multe modele de bratari piele& metal mai inguste si mai late ...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Da si eu ma simt perfect in ea.
      Pana si fetele din vestiarul de la sala ma intreaba de unde am lenjeria :)) Mi se pare funny!

      Ștergere
  3. ce de lucrusoare dragute au cei de la I.D. Sarrieri!!

    RăspundețiȘtergere